Vooraf aan Schaatsen Luleå 2018 heeft partner Dobbe Transport een interview geplaatst met organisator Renz Rotteveel. Het bedrijf heeft Renz eerder gesteund tijdens zijn schaatscarrière en is nu dus ook betrokken bij het natuurijsevenement in Zweeds-Lapland. Het transport bedrijf dat is gevestigd in Roelofarendsveen is een professionele partner voor logistieke dienstverlening. Dobbe Transport biedt klanten een one-stop-shop solution met een combinatie van transport- en opslag(diensten).
Hieronder de introductie en een link naar het interview:
In 2009 stond er een jonge sporter bij ons aan de deur. Dit was onze kennismaking met schaatser Renz Rotteveel. We hebben Renz in de loop der jaren regelmatig mogen ondersteunen in zijn mooie carrière, en nu benaderd hij ons voor een nieuw project.
Dobbe Transport Op Weg is trots om partner te zijn van Schaatsen Luleå.
Renz Rotteveel legt in een interview met ons uit wat deze marathon inhoudt! #SchaatsenLulea #KPNGrandPrix

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *