Voor Bram Smallenbroek en Renz Rotteveel zijn laatste voorbereidingen voor de KPN Grand Prix 2018 in Luleå begonnen. Dit jaar gaan ze, in plaats van vliegen, met de camper van Rico recreatie richting Zweeds Lapland. In de eerste aflevering van FIKA-tijd laten zij zien dat rijden naar het noorden van Zweden hartstikke mooi is. Ze reizen met een boot van Stenaline van Kiel naar Gotenburg. Onderweg komen ze ook nog een Zweedse oud-schaatser tegen, genieten ze van een heerlijk kopje echte FI-KA koffie van Brandmeesters en koken ze in de natuur op een grill van QVIST / Muurikka.  In de volgende afleveringen zullen zij zich weer vooral gaan richten op de organisatie van het evenement en neemt oud-marathon kampioen Mariska Huisman de FIKA-tijd afleveringen voor haar rekening.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *