andantino-dirk-jan-bakker-schaatsen-lulea-zweeds-lapland-kpn-grand-prix

Dirk-Jan Bakker van Andantino BV: “Het event in Luleå is een fantastische toevoeging aan de KPN Grand prix cyclus”. Wij hebben de schaatssport altijd al ondersteund. Dit event past perfect in onze beleving van schaatsen op natuurijs”.

Wij zijn als organisatie blij met de ondersteuning van Andantino BV. Een mooie partner met een hart voor de schaatssport.
Over het bedrijf:
Andantino is een onafhankelijke beleggings- en investeringsmaatschappij, die sinds medio jaren tachtig actief is in de vastgoedsector. Andantino verhandelt, ontwikkelt, beheert en belegt in diverse commerciële vastgoedsectoren zoals kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Andantino participeert ook met andere investeerders in vastgoedprojecten. Nederland is het belangrijkste werkterrein, maar ook in Europa en Noord-Amerika worden er activiteiten ontplooid.
De directe vastgoedportefeuille van Andantino bestaat vooral uit zeer goed in de markt liggende objecten in het hogere kwaliteitssegment. Daarnaast heeft Andantino met name in het afgelopen decennium substantiële belangen verworven in beursgenoteerde vastgoedondernemingen. Een deel van deze belangen is doorgeplaatst bij binnenlandse en buitenlandse beleggingsfondsen.
Kijk op de website voor meer info
andantino-lulea-zweeds-lapland-kpn-grand-prix

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *