Annouk van der Weijden - Schaatsen luleå 2019

Komend seizoen reizen de marathonschaatsers en andere schaatsliefhebbers weer af naar het noorden van Zweden om te gaan schaatsen. De derde editie van Schaatsen Luleå zal plaatsvinden op 21 t/m 24 februari 2019 en het gaat weer een mooie strijd worden bij de KPN Grand Prix wedstrijden! Daarnaast wordt het ook weer genieten tijdens de toertocht op het Zweedse natuurijs. Komende editie zullen oud-schaatsers Annouk van der Weijden en Linda Bouwens verslag doen in de serie FIKA tijd. Dit is niet alles, want hiernaast gaan Annouk & Linda dit jaar ook de ‘Challenge’ met elkaar aan in verschillende winterse activiteiten. Wie van de twee zal aan het einde van de week de sterkste zijn?!
Binnenkort meer!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *