Schaatsen-Noorderlicht-Amsterdam-8-februari-2019

Op 8 februari 2019 vindt op de Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam de eerste editie van Schaatsen Noorderlicht plaats. Een avondvullend programma waar je kunt schaatsen met sfeervolle muziek en de prachtige kleuren van het Noorderlicht.

Schaatsen Noorderlicht is een samenwerking tussen de voormalig professioneel schaatsers Bram Smallenbroek & Sjoerd de Vries en de Jaap Eden ijsbaan. Jarenlang reisden zij de wereld over, van ijsbaan naar ijsbaan, om tegen de beste schaatsers van de wereld te strijden. Nu willen ze schaatsen onder een ander licht brengen. Als organisator van de KPN Grand Prix wedstrijden in Lulea in Zweeds-Lapland kwam Smallenbroek op het idee voor het Schaatsen met het kunstmatig Noorderlicht.

De locatie van Schaatsen Noorderlicht is de Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam-Oost. Dit is een ijsbaan met een rijke schaatshistorie en een van de laatste openluchtijsbanen van Nederland, het perfecte decor voor Schaatsen Noorderlicht.

Schaatsen Noorderlicht vindt plaats op 8 februari van 21.00 tot 23.10 op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Voor meer informatie bezoek de website: schaatsennoorderlicht.nl.

Tickets zijn rechstreeks te koop op de website van de Jaap Eden: www.jaapeden.nl

Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Tot snel op de Jaap Eden IJsbaan! De organisatie van Schaatsen Luleå zal in ieder geval aanwezig zijn met informatie over de toertocht in Luleå.