QWIN PeptiPlus – dé sportdrank in Luleå

Als organisatie zijn we verheugd dat wij alle deelnemers aan het schaatsevent Luleå in 2023 kunnen voorzien van de benodigde energie met het merk QWIN. QWIN is hét Nederlandse merk voor iedere sporter. De missie is om een zinvolle bijdrage te leveren aan het behalen van persoonlijke doelen van de actieve gezondheidsbewust consument, recreatieve sporters en topsporters. Inmiddels bestaat het assortiment uit 7 supplementen. Naast supplementen heeft QWIN ook verschillende energiegels, de alles-in-één sportdrank PeptiPlus en diverse smaken 100% whey protein in het assortiment.  Tijdens het event wordt QWIN PeptiPlus uitgeschonken langs het parcours.


QWIN PeptiPlus is zeer populair onder duursporters en kan zowel tijdens als na de inspanning worden gedronken. De drank is gemaakt op basis van een unieke samenstelling van speciaal bewerkte eiwitten (peptides) en koolhydraten. Hierdoor wordt de sportdrank tijdens en na het sporten snel opgenomen in het lichaam. Eiwitten bevorderen niet alleen een optimaal spierherstel, maar zijn ook nodig om energie vrij te maken uit koolhydraten.

QWIN PeptiPlus is verkrijgbaar in twee smaken: Orange en Grapefruit. Tijdens het event zullen we de smaak Orange uitschenken. Het is belangrijk om in de aanloop naar het event al tijdig te trainen met de juiste sportvoedingsproducten. We laten je daarom graag voordelig kennis maken met de producten van QWIN.

Voer tijdens het afrekenen de actiecode ‘lulea2023’  in op www.qwin.nl en profiteer van 20% korting op het hele assortiment QWIN.
Deze actiecode is geldig t/m 31-03-2023.
De producten van QWIN zijn ook verkrijgbaar bij een andere partner van het event, Jan van der Hoorn Schaatssport.