Continu-sponsor-schaatsen-lulea-natuurijs-zeeijs-zweeds-lapland

Wij zijn als organisatie ontzettend blij dat Continu  zich verbonden heeft aan de eerste editie van het evenement in Luleå.

Hieronder informatie over Continu:
“Als intermediair voor bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek, de wind mee krijgen. Want als je de wind mee hebt, gaat alles makkelijker. En dat is altijd ons doel. Opdrachtgevers en kandidaten aan elkaar verbinden. Daarvoor zijn we tenslotte intermediair. 
Iedere organisatie is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan de organisatie aan. Zowel voor het MKB als voor corporate accounts.  
Kandidaten zijn ook geen van allen hetzelfde. Zo helpen wij naast topkandidaten op mbo-, hbo- en universitair niveau ook professionals op executive niveau. Omdat ieder talent de baan van zijn of haar leven verdient. Ons streven is een vast dienstverband op korte of lange termijn. Inclusief een gewenningsperiode via detachering of direct via werving en selectie.

Ons DNA

Wat ons onderscheidt van andere intermediairs is de manier waarop en de intentie waarmee we al meer dan 20 jaar werken. Hollands ondernemerschap staat met hoofdletters in ons DNA geschreven. Continu houdt van aanpakken. Handen uit de mouwen, schouders eronder en de borst vooruit. Denken in kansen en daadkrachtige oplossingen. Problemen zijn er om te overwinnen. 
Met Hollands ondernemerschap zijn we groot geworden. Met onze roots in de sectoren bouw en industrie werken wij steen voor steen mee aan bouwend en technisch Nederland.
Nieuwsgierig wat we voor jou als werkgever of werknemer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! “
Bron: www.continu.nl
Continu-sponsor-schaatsen-lulea-zeeijs-zweeds-lapland
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *