bakker-transport-heerenveen-sponsor-lulea-schaatsen-kpn-grand-prix-natuurijs

Wij zijn als organisatie ontzettend blij dat Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen zich verbonden heeft aan de eerste editie van het evenement in Luleå.

Hieronder informatie over Bakker Transport & Warehousing:
In 1991 startte de heer A. Bakker zijn transportonderneming. Vanaf het allereerste begin is er sprake geweest van een onstuimige groei, die onder andere geresulteerd heeft in drie verhuizingen. De laatste in deze rij was in 1998 de verhuizing van het bedrijf naar het transport- en overslagcentrum op Industrieterrein de Kavels in Heerenveen, is met trots een onderkomen van waaruit we de hedendaagse kwaliteit en service die u wenst wordt nagestreefd.
Bakker Transport & Warehousing is een specialist op het gebied van levensmiddelenlogistiek. Met bijna 25 jaar ervaring in de foodsector en alle aanverwante producten, weten we dat het draait om kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming.
Van de juiste temperatuur en opslag tot het (inter)nationaal verschepen en de correcte documentatie van uw goederen, ons hele team zet zich in zodat uw goederen veilig en volgens afspraak worden behandeld en geleverd.
bakker-transport-sponsor-lulea-schaatsen-kpn-grand-prix-natuurijs
 
Kijk op Bakker Transport & Warhousing voor meer informatie over het bedrijf

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *