Fika tijd annette gerritsen schaatsen lulea

Vanaf vandaag presenteert schaatsen Luleå FIKA tijd. In de video serie zal Annette Gerritsen de stad Luleå en de omgeving gaan verkennen.

Ze wordt daarbij bijgestaan door Renz Rotteveel en Bram Smallenbroek. In Zweeds Lapland kun je niet alleen schaatsen, maar is er nog veel meer te doen. In de eerste aflevering van FIKA Tijd gaat Annette het ijs op, wordt het Treehotel in Harads bezocht en doet ze een ijsmeting met Jan de IJsman. FIKA tijd is en samenwerking met schaatsen.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door Afterpay. #Swedishlapland #Luleå #Schaatsen #KPNGrandPrix #icebreaker #schöffel #afterpay #athleteshop #natuurijs #KPN #winterwonderland

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *