Naar aanleiding van de weersomstandigheden in Falun heeft Skate4AIR besloten om de Daylight Challenge te verplaatsen naar Luleå. Lees hieronder het volledige bericht van de website van Skate4AIR  

Ons motto: schaatsen tot het niet meer nodig is. Niet schaatsen is geen optie. Dus wat doe je dan als er in Falun geen zekerheid is op goed ijs? Dan zet je als organisatie alle zeilen bij en ga je op zoek naar een alternatief. Dát is gelukt. Voor de Skate4AIR Daylight Challenge gaan we daarom het ijs op in Luleå.

Natuurlijk gaan we iedereen in Falun heel erg missen. Naast jaren van fijne samenwerking en betrokkenheid, hebben we er altijd met veel plezier geschaatst en genoten van het Främby Udde huis en het prachtige Runn meer. Ook dit jaar was ijsmeester Christian van Dartel weer nauw betrokken en we zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn goede advies.

Vrijdag 7 februari gaan we het ijs op in Luleå voor de Skate4AIR Daylight Challenge. Houd onze live-page in de gaten, zodat je niets hoeft te missen van dit spectaculaire event! Of doneer aan  jouw favoriete deelnemer(s).

https://live.skate4air.nl https://www.skate4air.nl/doneren/kies

Over Skate4AIR
Skate4AIR wil mensen met taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) de kans op een normaal leven geven. daar schaatsen we voor. En dat doel is dichterbij dan ooit! Dankzij de ontwikkeling van nieuwe medicatie voor iedereen met taaislijmziekte. Onderzoek heeft nog het laatste zetje nodig. Daar gaan wij voor zorgen.
Bron: https://www.skate4air.nl/