Fatbike-Lulea

Ben je gek op een avontuur in de sneeuw en natuur? Dan zijn deze activiteiten iets voor jou! Verken de omgeving van Luleå met de fatbike of snowshoes. Deze sportieve uitdaging zal aangeboden worden vlakbij de accommodatie First Camp aan de overkant van de stad Luleå.

 

Fatbikes

Ga op pad en verken de omgeving van Luleå op een fatbike! Een fatbike is speciaal ontworpen voor winterse omstandigheden en vanwege de enorme banden heb je goede grip in de sneeuw. De route van de tocht kun je zelf bepalen met behulp van de kaart van de omgeving. De organisatie zal voor de tocht beschikbaar zijn voor tips of om in overleg een mooie route te bepalen.
Max. aantal fatbikes: 8
Inbegrepen: helm, slot, drinkfles en kaart
Kosten: 150kr (±€15) p.p. per uur of 350kr (±€35) p.p. per dag.

snowbiking_Lulea

 

Snowshoes

Kies je liever voor een rustige wandeling? Dan is het huren van snowshoes een beter idee. Maak met de showshoes een heerlijke wandeling door de sneeuw. Wie weet kom je wel een kudde rendieren tegen in de omgeving!
Max. aantal snowshoes: 6
Inbegrepen: stokken en kaart
Kosten: 150kr p.p. (±€15) voor een halve dag

Kolarens Café

Het Kolarens Café bij First Camp zal rondom de activiteiten geopend zijn. Zo kun je eventueel vooraf aan de activiteiten genieten van een overheerlijke lunch en bij terugkomst het avontuur nog eens rustig nabespreken tijdens een gezellig diner.
Deze activiteit wordt aangeboden door:

Interesse? Neem contact op met de organisatie van Schaatsen Luleå.
Telefoon: +31 (0) 85 303 8611
E-Mail: info@schaatsenlulea.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *